Underbara vänner

Hej, från igår tills sent idag har jag varit med Maya och Thea. De har sovit hemma hos lilla mig och vi har haft det riktigt bra. Vi hade lite film kväll med sex and the city filmen 1 &2. Dock så somnade jag halvvägs in i andra filmen, och efter att ha sovit riktigt bra vaknade vi och åt brunch. Sen så slöade vi bara, och efter en fettis tisdag med hemlagad kladdkaka och pizza har jag precis varit ute på en 45 minuter lång powerwalk. Stolt tjej!
Jag har inte så många bilder att bjuda på då kameran inte fångar vår äkta snygghet.

Så går det när man snor min mobil snygging!Live My life

Hejsan, även om jag inte alls känner för det så tar jag och skriver ett inlägg nu. Ska nog strax äta lite lunch, sen blir det kanske att göra sig i ordning. Får se om jag känner för det, eller om det blir en dag utan smink. Moppe kursen blev inställd idag för att min kör lärare är sjuk. Men glad är jag ändå, för jag kände inte ALLS för att köra idag! Ikväll blir det övernattning med lite tjejor, trevligt trevligt!

Moped körning

Bilden tagen idag när kusinen och syrran övningskörde med mig.
Jag körde och de stod för att leka andra bilister och även måla trafik skyltar.
Kul var det iallafall!

Dagen 040812

Det blev verkligen en hel dag i kalmar idag, vi var hemma runt sex tror jag. Vi gick i affärer och på Ikea som planerat. Riktigt kul dag faktiskt, nytt åt vi massa god oxfilé och nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen!
Vi gled runt på Ikea!

New In:

Blev denna nya toppen idag, älskar den! det enda som fattas är värmen!

den åttonde april

hejsan svejsan, sitter just nu på min madrass och har lite bråttom då vi alldeles strax ska åka iväg. Det blir en sväng in till storstaden med lite shopping och förmodligen en sväng till IKEA. egentligen känner jag inte alls för det då jag inte mår jätte bra och mycket hellre hade llegat i sängen och segat vid datorn. Men jag tar tag i livet och tar även med lite böcker så jag kan plugga till moppen i bilen. Puss och hej, vi hörs!

And there went the saturday night

Hejsan, jag tämkte bara informera er om att jag ska sova nu. nej det var inte det jag tänkte, jag tänkte bara vara lite social! Eller social vette fan, jag ligger ju på madrassed som jag blivit utvisad till då jag är tvungen att låna ut min säng när vi har besök, medans alla andra sitter och tittar på film och äter kladdkaka. Ja det är ungefär hur hela min kvääll sett ut. Nu blir det sov dags iaf. natti natti!

Ny design!

Phew, det är faktiskt inte lätt att fixa en ny header som man kan bli nöjd med! Men ibland lyckas man!
Insåg precis att et slutat snöa, ska skynda mig ut för en power walk innan det blir värre igen!
Puss på er.
På detta kan ni väl få en helt onödigt cool bild.


Your not good for me, but baby I want you

Hejsan. För fan vilket väder idag! Vi tog oss ner till stan för att gå en sväng, men det blev inte så kul med tanke på att det är snö storm ute. Jag fick med mig hem en välbehövd hårprodukt och en tidning iallafall. Har precis värmt upp mig med en kopp kaffe, och just nu sitter jag och värmer mig i sängen med dåligt samvete då jag verkligen känner att jag borde plugga lite moppe teori.Nyttig som man nästan är beroende av att vara kommer jag nog tvinga ut mig själv i stormen för en power walk...
Förövrigt så vill jag behöva glasögon!


I'm Alive

Jag lever! Svårt att tro när jag inte uppdaterat här på evigheter. Lusten för att blogga har bara inte varit närvarande. Men det har inte hänt mycket intressant att skriva om heller.Jag har varit på ullared med fina kompisar, Jag och Julia har börjat på moppe kurs, Jag har fått mitt första B nånsin på ett prov (det är det högsta jag nånsin fått alltså), Jag har skaffat mig ett par jogging kompisar och just nu är halva släkten hemma hos oss och firar påsk.
Jag idag, Nej jag lämnade aldrig huset medans jag såg ut sådär!


RSS 2.0