Skottdagen - 022912

Efter en extremt god middag med några av mina favorit saker har jag satt mig i sängen med datorn för att låta maten smälta, sen även träna och duscha. Skolan var ganska kul idag, och efter skolan blev det en stund i stan med Maya. Höjdpunkten var förmiddagen då alla 8:or på hela skolan såg pianisten, hemsk men otroligt bra film!
idag: svarta jeans H&M/ Tröja H&M/skor Converse

You don't know your beautiful.

Hejsan. Idag har det varit en extremt skön dag, lite dåligt samvete för en sak men inget allvarlig. (skiter i att säga B när jag sagt A) Skolan var bra, mycket fint väder och behöver inte stressa över moppe kurser längre då både jag och Julia bokat nu. Skönt att ha det gjort! Nu kommer mars månad bli ännu mer stressig! Moppekurs, stockholm, ullared, gymma, fira bästa Julias födelsedag och mera. Äh, det är ju roliga saker så det blir bra!
Just nu, nu ska jag gå och hjälpa mamma fixa maten, lasagne plus god sallad. MUMS!

Expert på att rodna

Jag är egentligen ingen person som sätter mig med en bra bok och läser. Men jag känner mig jätte trött och tjurig så jag ska ta och göra en kopp med kaffe och lägga mig i sängen och läsa. Så jag tänkte passa på att tipsa om denna boken!
(expert på att rodna - Katarina Von Bredow)

This Is my life (Dynazty)

Hejsan allihopa, hur mår ni då? Jag har precis kommit hem, förvånandsvärt pigg, efter tjejkvällen igår. Det var riktigt kul! nu orkar jag inte skriva så mycket då jag tänkt gå ut i solen ett tag, men ni får se lite bilder!

Dagens Outfit

tjugofemte februari tvåtusentolv.

Gonna go have fun now!

Tjo, nu beger jag mig hem till Thea! Eftersom jag sover där inatt blir det inget mer bloggande idag, förutom ett tidsinställt inlägg som kommer upp ikväll. Puss!

Getting ready.

Håller på att göra i ordning allt för att lite senare åka till Thea där det blir tjejkväll med henne och Maya. Riktigt trevligt avslut på sportlovet. Ser verkligen inte fram emot skola på måndag, men det är snart påsklov... haha.

25 Februari 2012

God morgon på er, jag har precis vaknat och har hunnit äte lite frukost nu. Snart så ska jag ta mig en joggingtur/powerwalk i solskenet. Älskar att det är på väg att bli vår, eller att det ÄR vår snarare!

Coffee break.

Eftersom jag inte har något bättre för mig tänkte jag låta er veta att jag sitter här, forever alone och uttråkad med en stor kopp kaffe och scrollar igenom tumblr. Imorgon blir det lite mer spännande då dagen ska spenderas med några goa tjejer. Puss och kram din skumbanan! (uttrycket lånat från Michelle)

You don't get what you want by doing nothing.

395590_218393524909169_139614596120396_470472_1795191835_n_large
Tumblr_lxz5v7a7yo1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lxtf79t7j61r8ciiho1_500_large
Tumblr_lxe53iwaug1r8ciiho1_500_large
Och SÅ mycket mer...

Breakfast.

God morgon på er, jag har precis ätit en god frukost i sängen. Hembakt solrosbröd med marmelad och jordgubbs fil med müsli,  mums!

Ny Start!

Efter flera timmars arbete med en ny blogg design så är det nu dags för denna bloggen att få en ny start. Inga gamla inlägg utan bara plats för en massa nya! jag har inte direkt varit så mycket utav en hängiven bloggare, men allt kan förändras eller hur? Så nytt år (fortfarande efter en månad och 23 dagar), nya krafter och en massa nytt att skriva om ska jag ta tag i mitt bloggande. Nu när det börjat bli vår (äntligen!) och man börjat vakna från vinter dvalan har jag massor av nya krafter! Enjoy life, det ska jag göra!

RSS 2.0