Har ni twitter?

Följ #batmaanzz.

Jag följer tillbaka! x


13 Mars 2012

Hejsan, tänkte väl ge er lite update nu genom bilder. Bland annat från stockholm där jag var i helgen!
Det var stockholm det, nu till idag:
Vi var på IKEA helt enkelt.

Vill ha:

Helt kär i den här klänningen från Gina Tricot. Bara 299 krononr också, inte så mycket!
Jag har tänkt spana in mig på den när jag är i stockholm i helgen.

Today was today and tomorrow will be tomorrow.

hejsan! Precis hemkommen från gymmet, gick dit med amma efter skolan. Känner mig duktig när jag varit på gymmet tre dagar i rad! Nu blir det nog inte gymmet på nån dag, men det gör inget eftersom jag är riktigt öm i benen! Snart blir det lite tidig middag, vi hörs. Puss!
Idag :*

Vad jag shoppade igår.


Life is only what you make it.

Godmorgon på er, själv vaknade man för en liten stund sen och har precis ätit frukost. Jag hade tänkt ta en promenad i solskenet snart. Gårdagen blev riktigt lyckad, Shopping och gymmet avslutat med en tjejkväll hos Michelle. Kan visa vad jag shoppade sen!
GODIS efter gymmet!

Sticker iväg till kalmar

snart sticker jag iväg till kalmar, vi blir några personer mindre än planerat men det bli kul! Och eftersom det blir myskväll hemma hos Michelle sen så kommer jag inte hem förens sent. Runt elva förmodligen, och då lär jag inte orka blogga. Så vi hörs imorgon!
Åh, idag blir det min älskade skjorta från JC!

There's a reason the hearts on the left - everything doesn't go right.

Hejsan. Blev inget som jag planeraat igår då jag åkte hem från skolan idag på grund av migrän. Det är förjävligt och jag hatar det! efter att ha tagit min medicin och legat i sängen ett bra tag och bara velat dö mår jag nu prima. Och taggar gymmet och shopping imorgon!

Because you're woth it.

Tänkte att jag varit så dålig på att uppdatera bloggen på sistonde att jag slänger in ett tidsinställt inlägg medans jag är i skolan. Antingen så skriver jag i eftermiddag eller senare ikväll. Ska kanske till fritidsgården och isåfall kommer jag inte hem förens ganska sent. Puss på er iallafall!

When nothing goes right, go left.

Hejsan! Känner mig väldigt duktig idag då jag gick till gymmet efter skolan med mamma idag! Känner på mig att jag kommer ha träningvärk imorgon, men det är det värt. Nyss åt jag korv stroganoff. Mums! Och nu har jag lagt mig i syrrans säng med datorn och TV:n i bakrunden. Mysigt.

RSS 2.0